Na letohradské béčko přišla v neděli jen padesátka diváků, ti se rozhodně ale nenudili. Svěřenci trenéra Valty si vyšlápli na Hlinsko a poslali ho domů s pořádným přídělem.

FK OEZ Letohrad B – Hlinsko 3 : 0 (3:0)

Sestava: Pěnička – Hynek, Peřina, Melichar, Petr – Kříž (67. Remeš), Kvapil, Hundák (85. J. Svoboda), Řehák – Černohous (77. Jiroušek), Kočí

Branky: 5. Peřina, 31. a 35. Kočí

Žluté karty: 2:3

Červená karta: 0:1 (82. Boháč)

Vše podstatné se stalo už v prvním poločase, když béčko OEZ svého rivala dokonale zaskočilo a zatížilo jeho účet hned třemi zásahy. Už v 5. min. rozehrál standartní situaci Hundák a míč po zemi uklidil za Kopeckého záda Peřina – 1:0. Poté se chvíli „žlutilo“, než přišli opět ke slovu domácí borci. Ve 27. min. Kočí orazítkoval břevno a protože to nebylo pro Hlinsko dostatečné varování, tentýž střelec se připomněl. A to hned dvakrát po sobě! Ve 31. minutě po ideálním centru Hundáka pěkně naskočil hlavou a skóroval – 2:0, za další čtyři minuty, jak jinak než po centru Hundáka, přidal Kočí už svou druhou frefu. Celkově za den třetí, protože dopoledne se zapsal mezi střelce také v třetiligovém utkání v Plzni.

Druhá půle už příliš fotbalové krásy nenabídla, Valtovi svěřenci výsledek s přehledem kontrolovali až do závěrečného hvizdu.


Představení hráčů - B muži

  • Martin Chládek

  • Denis Štusák

  • Vasil Dunas

  • Ivan Schymchyhyn

  • Leoš Lhotský